top of page

Mål 2023

Vi vil gi besparelser til eiendomsbransjen i størrelsesorden 10 millioner kilowattimer, 50 millioner i reduserte kostnader til akutte driftsrelaterte utbedringer totalt 60 millioner kroner i reduserte fellesutgifter og en verdiøkning på over 100MNOK årlig til eiendommens eier 

Hva gjør vi?

Proxpect Drones AS er en norsk leverandør av kommersielle drone-tjenester og tilfører merverdi i form av data og innsikt til B2B-kunder og offentlige enheter.

 

Ved hjelp av droner utstyrt med avanserte sensorer skanner vi bygninger og annen industriell infrastruktur for å finne avvik, som fuktighet, vanninntrengning og feil som påvirker byggets levetid. Deretter behandles bildene med vår proprietære løsning for bildeanalyse.

Basert på analysen får kunden en rapport som skisserer vedlikeholds- og reparasjonsbehov, slik at klientene våre kan optimalisere driftskostnader, kapitalutgifter og levetiden til eiendelen.

Løsningen er tryggere, mer effektiv og bærekraftig sammenlignet med tradisjonelle metoder.

 

Våre kunder er noen av de største navnene i den norske eiendomssektoren.

 

Vi har over et tiår med erfaring innen ubemannet luftfart, og vår bildeanalysedatabase er en av de største i Norge.

 

Selskapet er basert i Lier, Norge. Administrerende direktør er Dan Richard Isdahl-Engh, som leder et team på 10 personer.

Hvorfor gjør vi dette?

bottom of page