top of page

INVESTOR

Sammen bygger vi fremtiden

Velkommen til vår investorrelasjonsside! Her er målet å bygge sterke og gjensidig fordelaktige relasjoner med våre investorer og aksjonærer. Vi er stolte av vår innovative tilnærming til bygningsforvaltning og vårt engasjement for å levere bærekraftige, kostnadseffektive og høykvalitetsløsninger til våre kunder. Ved å fylle ut skjemaet vil du få tilgang til relevant informasjon og nyheter.

 

Som en ledende aktør innen digitalforvaltning og teknologi, jobber vi kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre tjenester og produkter. Vi tror på åpenhet, ærlighet og samarbeid for å skape verdi for våre investorer og aksjonærer, og for å sikre at vi er rustet til å møte fremtidens utfordringer sammen.

 

På denne siden vil du finne relevant informasjon om vår finansielle utvikling, inkludert årsrapporter, presentasjoner og annet investormateriell.

 

Vi oppdaterer siden jevnlig for å sikre at våre investorer og aksjonærer er informert om vår strategi, resultater og vekstutsikter.

 

Vi verdsetter engasjementet og støtten fra våre investorer og aksjonærer og inviterer deg til å følge med på vår fremgang. Hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med vår styreleder, gjennom dette skjemaet som står klar til å bistå deg.

 

Takk for din interesse i vårt selskap. Sammen bygger vi fremtiden for bygningsforvaltning og skaper en mer bærekraftig og effektiv verden for oss alle.

Takk for at du sendte inn!

bottom of page